کد مطلب : 99  |   تعداد نظرات: 0   |   تعداد بازدیدها: 118   |   تاریخ درج: شنبه, آبان 18, 1398   |   ساعت: 10:34 ق.ظ   |   منبع / نویسنده مطلب: مدیر سایت جهاد دانشگاهی

بازدید وزیر صنعت، معدن و تجارت و استاندار آذربایجان شرقی از زون انرژی نمایشگاه نوآوری و فناوری

وزیر صنعت، معدن و تجارت، به همراه استاندار آذربایجان شرقی ضمن بازدید از هفتمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی با حضور در زون تخصصی نوآوری و فناوری‌های انرژی در جریان فعالیت های این زون قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی، دکتر رضا رحمانی، وزیر صنعت، معدن و تجارت و دکتر محمدرضا پورمحمدی، استاندار آذربایجان شرقی، 17 آبان ماه ضمن بازدید از هفتمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی با حضور در زون تخصصی نوآوری و فناوری‌های انرژی در جریان فعالیت های این زون قرار گرفت.

رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت در حاشیه این بازدید در جمع خبرنگاران از آمادگی این وزارتخانه برای حمایت از توسعه فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان خبر داد و با اشاره به حضور پرشور و پرتوان شرکت‌های دانش بنیان در این نمایشگاه، گفت: حضور قدرتمند شرکت‌های دانش‌‌بنیان در چنین نمایشگاه‌هایی، زمینه را برای میدان دادن به فعالیت جوانان صاحب ایده و فناوری، هموارتر می‌کند.

وی با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر تقویت اقتصاد ملی و استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش ‌بنیان در این زمینه، گفت: وزارت صمت و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از ایجاد و توسعه واحدهای دانش‌بنیان حمایت می‌کنند.

همزمان با هفتمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی، نمایشگاه تخصصی نوآوری و فناوری‌های انرژی در تبریز برگزار می‌شود.

گفتنی است، مسوولیت زون نوآوری و فناوری های انرژی هفتمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی بر عهده جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی است.