کد مطلب : 97  |   تعداد نظرات: 0   |   تعداد بازدیدها: 86   |   تاریخ درج: شنبه, آبان 18, 1398   |   ساعت: 10:32 ق.ظ   |   منبع / نویسنده مطلب: مدیر سایت جهاد دانشگاهی

بازدید نائب رئیس مجلس شرای اسلامی از زون انرژی نمایشگاه نوآوری و فناوری

نائب رئیس مجلس شورای اسلامی ضمن بازدید از هفتمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی با حضور در زون تخصصی نوآوری و فناوری‌های انرژی در جریان فعالیت های این زون قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی، دکتر مسعود پزشکیان نایب رئیس اول مجلس شورای اسلالمی 17 آبان ماه ضمن بازدید از هفتمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی با حضور در زون تخصصی نوآوری و فناوری‌های انرژی در جریان فعالیت های این زون قرار گرفت.

وی در این بازدید اظهار کرد: برای ایستادگی در مقابل تحریم‌ها و به نتیجه رساندن شعارهای اوایل انقلاب باید راه را عوض کرده و به جوانان بها دهیم، به غیر از این، راهکار دیگری وجود ندارد، با آن نگاه، تفکر و روش‌های گذشته نمی‌توان برای برون رفت از گرفتاری‌های کنونی کشور راهکار پیدا کرد.

پزشکیان در این بازدید پای صحبت های فناوران نشست و توضیحاتی را در خصوص حمایت های دولت از شرکت های دانش بنیان و ضرورت ورود جدی فناوران به بخش های تولید ارائه کرد.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو همچنین با حضور در غرفه مرکز فناوری انرژی های تجدیدپذیر جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی در جریان فعالیت های این مرکز قرار گرفت.

همزمان با هفتمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی، نمایشگاه تخصصی نوآوری و فناوری‌های انرژی در تبریز برگزار می‌شود.

گفتنی است، مسوولیت زون نوآوری و فناوری های انرژی هفتمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی بر عهده جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی است.