کد مطلب : 93  |   تعداد نظرات: 0   |   تعداد بازدیدها: 100   |   تاریخ درج: شنبه, آبان 18, 1398   |   ساعت: 10:26 ق.ظ   |   منبع / نویسنده مطلب: مدیر سایت جهاد دانشگاهی

۵۳ طرح در حوزه نوآوری و فناوری‌های انرژی در نمایشگاه ربع رشیدی حضور دارند

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی و مسئول زون تخصصی نوآوری و فناوری‌های انرژی، با اشاره به حضور بیش از ۵۳ طرح در زمینه‌ی انرژی در این دوره از نمایشگاه رینوتکس، گفت: هدف از برپایی این زون تخصصی در هفتمین نمایشگاه نوآوری و فناوری، تلاش برای تحقق شعار سال مبنی بر حمایت از تولید داخل و پاسخ مناسب به نیاز صنعت در فضای تحرک نیروی انسانی جوان، خلاق، پویا و دانش محور برای عبور از مشکلات است.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، دکتر جعفر محسنی با بیان این‌که اندوخته‌ی فکری، بالاترین دارایی اقتصاد دانش بنیان است، گفت: نیروی انسانی جوان، خلاق، پویا و دانش محور اتکا به مواد داخلی، بزرگ‌ترین سرمایه‌ی کشور برای عبور از مشکلات است.

وی با اشاره به اهمیت وجود زون تخصصی انرژی در نمایشگاه رینوتکس، اظهار کرد: جهان بر محور علم و فناوری برپاست، قطعا هرچه بتوانیم به علم و دانش توجه کنیم نیازهای جامعه رفع خواهد شد.

دکتر محسنی با بیان این‌که حمایت و اهمیت دادن بیش از حد به علم و دانش و فناوری یکی از علل پیشرفت کشورهای توسعه یافته، است، افزود: برای دستیابی به پیشرفت و بالندگی، باید حمایت از فناوری و توجه به علم را بیش‌تر مورد توجه قرار دهیم.

وی ماهیت جهاد دانشگاهی را نهادی پژوهشی عنوان کرد و گفت: پژوهش و فناوری باید با حمایت چنین نهادهایی پیشرفت کند.خوشبختانه سازمان جهاد دانشگاهی استان در توسعه‌ی انرژی خورشیدی پیش رو بوده و در این راستا نیروگاه‌های مختلف را طراحی و تولید کرده است.

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی استان ادامه داد: امید است خروجی این نمایشگاه نیز نسبت به دوره‌های گذشته مطلوب باشد.

وی با بیان این‌که حدود 1000 طرح نوآورانه و فناورانه در این دوره از نمایشگاه نسبت به دوره‌های قبلی افزایش یافته است، گفت: افزایش و رشد تعداد طرح‌ها نشانگر اهمیت و جایگاه واقعی نمایشگاه است، در این نمایشگاه فضای مناسبی برای تعامل مطلوب شرکت‌های دانش بنیان، سرمایه گذاران و شرکت‌های صنعتی ایجاد شده است.