کد مطلب : 53  |   تعداد نظرات: 0   |   تعداد بازدیدها: 97   |   تاریخ درج: شنبه, مرداد 26, 1398   |   ساعت: 02:38 ب.ظ   |   منبع / نویسنده مطلب: مدیر سایت جهاد دانشگاهی

دولت باید برای سلامتی مردم تصمیمات جدی بگیرد

رئیس شورای شهر اسلامی کلانشهر تبریز تاکید کرد: دولت باید برای سلامتی مردم و حفظ محیط زیست تصمیمات جدی بگیرد و کارهای جدیدی را با حداقل هزینه‌ها انجام دهد و بهتر است در این راستا از توان سمن‌ها نیز استفاده شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، دکتر شکور اکبرنژاد ، رئیس شورای اسلامی کلانشهر تبریز روز شنبه، 26 مردادماه در مراسم افتتاحیه کلنیک پیشگیری و ارتقاء سلامت جهاد دانشگاهی استان، احترام به محیط زیست و اصلاح سبک تغذیه‌ای را از عوامل موثر در ارتقاء سلامتی مردم عنوان کرد و گفت: طبق آمارهای اعلامی از سوی سازمان بهداشت جهانی، مصرف گوشت در ایران زیاد بوده در حالی که به منظور رسیدن هر یک کیلو گوشت بر سر سفره‌های ما ۲۵ هزار لیتر آب مصرف می‌شود، از این رو نیاز داریم تا احترام به محیط زیست سبک تغذیه‎ایمان را برای بهره‌مندی از سلامتی اصلاح کنیم.
 وی تاکید کرد: متاسفانه عادت کرده‌ایم بر اساس شنیده‌ها و باورهایی که نسل به نسل به ما منتقل شده است، عمل ‌کنیم و کسی مطالعه‌ای انجام نمی‌دهد که این روش درست است یا نه.
دکتر اکبرنژاد در پایان خاطرنشان کرد: زمانی که تلویزیون ما به خاطر هزینه‌ای ناچیز پفک‌ نمکی تبلیغ می‌کند و قهرمانان علمی ما مهجور مانده‌اند و در جامعه‌ای که قیمت بنزین از آب ارزان‌‌تر باشد، هر چقدر هم برای پیشگیری تلاش کنیم، نتیجه‌ای ندارد.