کد مطلب : 52  |   تعداد نظرات: 0   |   تعداد بازدیدها: 106   |   تاریخ درج: شنبه, مرداد 26, 1398   |   ساعت: 02:19 ب.ظ   |   منبع / نویسنده مطلب: مدیر سایت جهاد دانشگاهی

جهاد دانشگاهی، پیشگام در حوزه پیشگیری

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی تاکید کرد: متاسفانه بحث پیشگیری در جامعه ما مورد غفلت واقع شده است و مردم فقط به هنگام بیماری به پزشکان مراجعه می‌کنند، از این رو سازمان جهاد دانشگاهی در حوزه پیشگیری و ارتقاء سلامت مردم پیشگام شده است.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، دکتر جعفر محسنی، رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان روز شنبه، 26 مردادماه در مراسم آغاز به کار کلینیک پیشگیری و ارتقاء سلامت سازمان جهاد دانشگاهی استان اظهار کرد: با توجه به تغییر سبک زندگی و افزایش بیماری‌های متابولیک مانند بیماری‌های قلبی عروقی و انواع سرطان‌ها که در کشور ما نیز شیوع بالایی دارند، توجه به حوزه پیشگیری بیش از پیش اهمیت پیدا کرده است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های مختلف مراکز درمانی سازمان جهاد دانشگاهی استان در حوزه‌های متعدد، گفت: به منظور پیشگیری از ابتلا به سرطان‌های شایع و ارتقاء سلامت شهروندان و هم استانی‌ها این نهاد مصمم شد بر روی سرطان‌های شایع به ویژه سرطان سینه که شایع‌ترین نوع سرطان در زنان است، متمرکز شود.

دکتر محسنی با تاکید بر امکانات تشخیصی بالا در مراکز درمانی سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی ادامه داد: تشخیص‌ها در این مرکز پیشگیری با پروتکل‌های به روز همخوانی داشته و وجود دستگاه NGS در این مرکز و همکاری پزشکان و متخصصان نام آشنا از جمله ویژگی‌های خاص آن به شمار می‌آید.

انتهای پیام