کد مطلب : 51  |   تعداد نظرات: 0   |   تعداد بازدیدها: 88   |   تاریخ درج: شنبه, مرداد 26, 1398   |   ساعت: 02:15 ب.ظ   |   منبع / نویسنده مطلب: مدیر سایت جهاد دانشگاهی

آموزش به مردم، کم‌هزینه‌ترین راه برای پیشگیری از بیماری‌هاست

قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز تاکید کرد: آموزش به مردم، کم هزینه‌ترین و تنها راه پیشگیری از بیماری‌هاست.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، دکترعلی اکبر طاهر اقدم، قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز روز شنبه، 26 مردادماه در مراسم افتتاحیه کلینیک پیشگیری و ارتقاء سلامت سازمان جهاددانشگاهی استان اظهار کرد: طبق تعریف سازمان بهداشت جهانی، سلامتی فقط به سلامت جسمی اشاره نداشته و شامل سلامت روحی، اجتماعی، روانی و معنوی نیز می‌شود، بر این اساس و طبق آموزه‌های دینی‌مان، پیشگیری بر درمان اولویت دارد.

وی افزود: در مرحله پیشگیری شاید زود به نتیجه نرسیم ولی اثرات آن را در طولانی مدت می‌بینیم،  دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این راستا مطالعه کوهورت را در شبستر از چند سال قبل آغاز کرده است.

دکتر طاهری اقدم بیان کرد: بیماری‌های قلبی عروقی، تروماها و سرطان‌ها از عمده علل مرگ و میر ایرانی‌ها به شمار می‌آید و در این راستا باید با همکاری هم سطح، سواد سلامت مردم را افزایش دهیم.

قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در ادامه با اشاره به بار روانی تحمیلی بیماری‌هایی مانند سرطان به بیماران و اعضای خانواده‌شان، گفت: با توجه به بار روانی زیاد این بیماری‌ها باید سبک زندگی و تغذیه‌مان را به منظور پیشگیری از ابتلا به این بیماری‌ها تغییر دهیم تا کمتر دچار بیماری شویم.

وی در پایان با اشاره به راه اندازی کلینیک پیشگیری و ارتقاء سلامت سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی از تمامی عواملی که به منظور افتتاح این کلینیک تلاش کردند، قدردانی کرد.

انتهای پیام