کد مطلب : 46  |   تعداد نظرات: 0   |   تعداد بازدیدها: 25   |   تاریخ درج: شنبه, مرداد 19, 1398   |   ساعت: 12:00 ق.ظ   |   منبع / نویسنده مطلب: مدیر سایت جهاد دانشگاهی

آزمون استخدامی آتش‌نشانی در آذربایجان‌شرقی برگزار شد

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان‌شرقی گفت: آزمون استخدام مشاغل آتش‌نشانی همزمان با ۳۰ استان کشور، روز جمعه 18 مردادماه با شرکت ۷۷۵۵ داوطلب در تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، دکتر جعفر محسنی، رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان روز جمعه،، ۱۸مردادماه در حاشیه برگزاری آزمون استخدامی آتش‌نشانی گفت: این آزمون با حضور۷ هزار و ۷۵۵ نفر شرکت‌کننده برگزار شد و قرار است از بین شرکت‌کندگان۱۷۱ نفر جذب سازمان آتش‌نشانی استان آذربایجان شرقی شوند.

وی اظهار کرد: آزمون استخدام مشاغل آتش‌نشانی برای استخدام پیمانی ۱۷۱ نفر کاردان و کارشناس آتش‌نشانی و راننده وسیله نقلیه سنگین در تبریز برگزار شد که از این تعداد، ۴۰ نفر سهمیه شهرداری شهرستان‌ها و ۱۳۱ نفر سهمیه شهرداری تبریز است.

محسنی با بیان اینکه ۷۹۷۲ نفر در سطح استان در این آزمون ثبت نام کرده بودند، گفت: تعداد آزمون دهندگان در استان ۷۷۵۵ نفر بود که هشت نفر از آن‌ها زن و ۷۷۴۷ نفر مرد هستند.

وی خاطرنشان کرد: هشت خانم شرکت کننده در این آزمون در سایر استان‌ها جذب می‌شوند و تبریز را صرفا به عنوان محل آزمون انتخاب کرده‌ بودند.

رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی در پایان خاطرنشان کرد: نتیجه آزمون با هماهنگی سازمان اداری و استخدامی و سازمان دهیاری‌ها و شهرداری‌ها و از طریق سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی به آدرس www.hrtc.ir اعلام می‌شود.