کد مطلب : 34  |   تعداد نظرات: 0   |   تعداد بازدیدها: 175   |   تاریخ درج: دوشنبه, تير 10, 1398   |   ساعت: 12:00 ق.ظ   |   منبع / نویسنده مطلب: مدیر سایت جهاد دانشگاهی

برگزاری آزمون استخدامی 171 آتش نشانان توسط سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی

معاون آموزشی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی گفت: براساس قرارداد فی مابین جهاددانشگاهی و سازمان سازمان دهیاریها و شهرداری های کشور و با همکاری اداره کل دفتر امور شهری و شوراهای اسلامی استانداری آذربایجان شرقی آزمون استخدامی آتش نشانی استان توسط جهاددانشگاهی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، مهندس اکبر اسمعیلی، معاون آموزشی سازمان جهاددانشگاهی استان، در جمع خبرنگاران گفت: براساس قرارداد فی مابین جهاددانشگاهی و سازمان سازمان دهیاریها و شهرداری های کشور و با همکاری اداره کل دفتر امور شهری و شوراهای اسلامی استانداری آذربایجان شرقی آزمون استخدامی آتش نشانی استان توسط جهاددانشگاهی برگزار می شود.

وی افزود: بر این اساس آزمون فوق جهت جذب 171 نفر آتش نشان، راننده، کاردان و کارشناس در سازمان آتش نشانی شهرداری‌های استان آذربایجان شرقی برگزار خواهد شد.

اسمعیلی، با بیان اینکه آزمون کتبی این استخدام روز جمعه ۱۸ مردادماه سالجاری همزمان با سراسر کشور برگزار می‌شود، ادامه داد: این آزمون در ۴ رشته شغلی کارشناس آتش‌نشانی، کاردان آتش‌نشانی، آتش‌نشان و راننده وسائط نقلیه تندروی سنگین برگزار می‌شود.

مدیر اجرایی آزمون های سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، با تاکید بر اینکه سامانه ثبت‌نام آزمون استخدامی این نیروها، از روز دوشنبه ۱۰ تیرماه فعال شده و تا 18 تیرماه ادادمه دارد، گفت: داوطلبان برای شرکت در این آزمون باید از طریق www.hrtc.ir اقدام کرده و اطلاعات و شرایط شرکت در آزمون را از طریق سایت رسمی مطالعه کنند.