کد مطلب : 32  |   تعداد نظرات: 0   |   تعداد بازدیدها: 62   |   تاریخ درج: سه شنبه, تير 04, 1398   |   ساعت: 12:00 ق.ظ   |   منبع / نویسنده مطلب: مدیر سایت جهاد دانشگاهی

جمع‌آوری ۳۵۰۰ نمونه خون بند ناف در آذربایجان‌شرقی

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی از ارسال بیش از ۳۵۰۰ نمونه به بانک سلول‌های بنیادی خون بند ناف رویان جهاد دانشگاهی برای ذخیره، نگهداری و استفاده‌های درمانی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، دکتر جعفر محسنی، رییس سازمان جهاد دانشگاهی استان، روز سه شنبه چهارم تیرماه در نشست خبری با موضوع خدمات و اقدامات بانک سلول های بنیادی بند ناف رویان جهاددانشگاهی از ارسال بیش از 3500 نمونه به بانک سلول‌های بنیادی خون بند ناف رویان جهاد دانشگاهی برای ذخیره، نگهداری و استفاده‌های درمانی خبر داد.

وی ی اظهار کرد: بند ناف، سال‌های سال به دلیل عدم اطلاع از خواص درمانی آن ، دور انداخته می‌شد و این در حالی است که در دنیا بیش از 80 نوع بیماری با استفاده از سلول‌های بنیادی خون بند ناف درمان می‌شود.

دکتر محسنی ادامه داد: تحقیقات در خصوص سلول‌های بنیادی خون بند ناف ادامه دارد و به نظر می‌رسد مواد درمانی بیشتری از آن قابل استحصال باشد.

رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی با اشاره به تشکیل بانک سلول‌های بنیادی خون بند ناف از سال 87 گفت: در بدو تاسیس این بانک به دلیل عدم آگاهی مردم در خصوص فواید این سلول‌ها، استقبال از آن بسیار کم بود، اما به تدریج و با افزایش اطلاع در این خصوص استقبال نیز بیشتر شد.

مدیر دفتر نمایندگی بانک خون بند ناف رویان آذربایجان شرقی نیز در این نشست اظهار کرد: در سال جاری دفتر نمایندگی بانک خون بندناف در استان جزو نمایندگی برتر کشوری معرفی شد و کارشناسان دفتر نیز جزو کارشناسان برتر از نظر کیفیت نمونه اخذ شده و تعداد سلول‌های دریافتی از هر نمونه هستند.

طیبه عابدینی افزو‌د: تا سال ۹۴ فرهنگ سازی چندانی در این رابطه نشده بود، اما از سال ۹۴ به بعد با حمایت مسئولان، فرهنگ سازی شروع شده و تا سال ۹۷ به حداکثر رسید.

وی خاطرنشان کرد: تدابیری در قالب تسهیلات و تقسیط و.. اندیشیده شده تا در این شرایط اقتصادی خانواده‌ها برای ذخیره خون بند ناف فرزندان خود با مشکل مواجه نشوند.