کد مطلب : 29  |   تعداد نظرات: 0   |   تعداد بازدیدها: 37   |   تاریخ درج: چهارشنبه, خرداد 08, 1398   |   ساعت: 11:05 ق.ظ   |   منبع / نویسنده مطلب: مدیر سایت جهاد دانشگاهی

سردبیر ایکنای آذربایجان‌شرقی به‌عنوان خادم قرآن تجلیل شد

در محفل انس با قرآن از امرعلی گل‌محمدی سردبیر و سعید صادقی خبرنگار و عکاس ایکنای آذربایجان‌شرقی شب گذشته، ۷ خردادماه در تبریز تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، همزمان با شب بیست‌و سوم ماه مبارک رمضان و محفل انس با قرآن و از امرعلی گل محمدی سردبیر و سعید صادقی عکاس و خبرنگار خبرگزاری بین‌المللی قرآن آذربایجان‌شرقی، شب گذشته ۷ خردادماه در بقعه امام زاده سید ابراهیم(ع) تبریز تجلیل شد.

در این مراسم که با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمحمدعلی آل‌هاشم، نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌شرقی، حجت‌الاسلام علی مصائبی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان، مرتضی صفری، مدیرکل صداوسیمای مرکز استان و حجت‌الاسلام سیدمحمود حسینی، رئیس دارالقرآن‌الکریم اداره‌کل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌شرقی برگزار شد، با اهدای جوایز و لوح تقدیر از سردبیر و عکاس و خبرنگار ایکنای آذربایجان شرقی به‌عنوان خادم قرآن استان تجلیل شد.