اعلام اسامی برندگان مسابقه کتاب‌خوانی «مکتب شهید سلیمانی»
چهارشنبه, بهمن 08, 1399 by مدیر سایت جهاد دانشگاهی

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی، احد حاجی‌بلند، معاون فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان، روز سه‌شنبه، 7 بهمن‌ماه، از اعلام اسامی برندگان مسابقه بزرگ کتابخوانی «بصیرت، ملت حسینی، مکتب شهید سلیمانی» ویژه دانشجویان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی استان خبر داد.

وی با اشاره به برگزاری مسابقه بزرگ کتابخوانی، افزود: این مسابقه به مناسبت فرارسیدن اولین سالگرد شهادت سپهبد سلیمانی در ۲۰ دی از ساعت ۸ تا ۱۳ از متن کتاب «من قاسم سلیمانی هستم» به صورت برخط و با شرکت ۷۱ نفر از دانشجویان علاقه‌مند دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی استان برگزار شد.

حاجی‌بلند اظهار کرد: بر اساس نتایج اعلام شده، «ناهید تقی‌زاده فایند» و «مهسا تقی‌زاده» هر دو از دانشگاه پیام نور، «سمن چاپارزاده» از دانشگاه علوم پزشکی تبریز، «زینب مختاری» و «فرید علی دوست اقدم» هر دو از دانشگاه تبریز برندگان این مسابقه هستند که لوح تقدیر  و جایزه  را از سوی سازمان جهاددانشگاهی استان دریافت خواهند کرد.