شایستگی عمومی برخی مدیران استان‌ آذربایجان‌شرقی ارزیابی شد
شنبه, بهمن 04, 1399 by مدیر سایت جهاد دانشگاهی

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی، دکتر جعفر محسنی، رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان در حاشیه برگزاری این دوره در تبریز با اشاره به اهمیت و ضرورت شایسته سالاری در سازمان‌ها، به‌ویژه در دستگاه‌های اجرایی بخش عمومی و دولتی، گفت: با توجه به اهمیت جایگاه مدیریتی، به‌نظر می‌رسد که سازمان‌ها نگاه ویژه‌تری را به سمت‌های مدیریتی داشته باشند و با وسواس بیشتری به انتخاب و پرورش مدیران آینده خود بپردازند.

وی تصریح کرد: با توجه به توسعه روش شناسی‌های علمی در حوزه منابع انسانی و مطرح شدن نظریه شایستگی در ادبیات تخصصی، امروز جهت‌گیری اصلی سازمان‌های پیشرو، طراحی همه فرآیندهای منابع انسانی بر مبنای شایستگی است، بنابراین امروز ابزارها و روش‌شناسی‌های سنجشی و پرورشی نیز با رویکرد شایستگی‌محور طراحی و پیاده‌سازی می‌کردند.

محسنی، گفت: جهاددانشگاهی با توجه به پیشینه تخصصی و درخشان خود در حوزه‌های پژوهشی و آموزشی و داشتن بزرگ‌ترین شبکه آموزشی کوتاه‌مدت تخصصی کشور و نیز بهره‌گیری از متخصصان مستعد و با تجربه در حوزه‌های مختلف با اخذ مجوزهای لازم از سازمان اداری و استخدامی کشور، اقدام به طراحی و اجرای کانون‌های ارزیابی و توسعه در سطح کشور و در دستگاه‌های مختلف اجرایی کرده است.

رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، خاطرنشان کرد: سومین دوره ارزیابی کانون شایستگی با حضور 29 نفر از مدیران و کارشناسان شرکت برق توزیع منطقه‌ای، شرکت شهرک‌های صنعتی و بیمه ایران نمایندگی استان آذربایجان شرقی از اول تا دوم بهمن ماه برگزار شد.