کد مطلب : 22  |   تعداد نظرات: 0   |   تعداد بازدیدها: 86   |   تاریخ درج: دوشنبه, ارديبهشت 16, 1398   |   ساعت: 12:00 ق.ظ   |   منبع / نویسنده مطلب: مدیر سایت جهاد دانشگاهی

آموزش ۱۰۰۰ سرباز توسط سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی در قالب «طرح سرباز مهارت»

معاون آموزشی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، گفت: در قالب طرح سرباز مهارت، یک هزار سرباز استان دوره های مهارت‌های عمومی حوزه اشتغال و کارآفرینی و مهارت‌های زندگی را فرا می گیرند.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، اکبر اسمعیلی معاون آموزشی سازمان جهاددانشگاهی استان، اظهار کرد: در قالب طرح سرباز مهارت، یک هزار سرباز استان دوره های مهارت‌های عمومی حوزه اشتغال و کارآفرینی و مهارت‌های زندگی را فرا می گیرند.

وی اظهار کرد: در قالب امضای تفاهم نامه بین اداره کل ورزش و جوانان و جهاددانشگاهی استان دوره های آموزشی - مهارتهای عمومی اشتغال و  مهارت های عمومی زندگی به پرسنل و سربازان وظیفه نیروهای مسلح در محل پادگان ها و مراکز آموزش نظامی ارائه خواهد شد.

اسمعیلی افزود: این طرح با مشارکت نیروهای مسلح و وزارت ورزش و جوانان به مدت 80 ساعت برای 1000 نفر از پرسنل و سربازان وظیفه نیروهای مسلح در محل پادگان ها و مراکز آموزش نظامی برگزار خواهد شد.

معاون آموزشی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی گفت: طرح مهارت‌افزایی سربازان وظیفه نیروهای مسلح با هدف آشنایی سربازان با مهارت‌های عمومی حوزه اشتغال و کارآفرینی و مهارت‌های زندگی برگزار می‌شود، اظهار کرد: سربازان در این دوره مهارت‌های کابردی را فرا می‌گیرند.