برگزاری جلسه شورای راهبری طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در آذربایجان شرقی
دوشنبه, آبان 19, 1399 by مدیر سایت جهاد دانشگاهی

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، جلسه شورای راهبری طرح ملی مشاغل خانگی با حضور نمایندگان استانداری و دستگاه‌های اجرایی اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی، سازمان صنعت معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری و کمیته امداد امام خمینی (ره) روز دوشنبه، 19 آبان ماه در آذربایجان شرقی تشکیل شد.

مهندس اکبر اسمعیلی، معاون آموزشی سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی در این جلسه گزارشی از اقدامات انجام یافته در فاز اول طرح ارایه نمودند و در ادامه مزیت های استان در حوزه مشاغل خانگی مورد بررسی قرار گرفت.
مقرر شد در گام بعدی پیشران های استان توسط دستگاه های اجرایی برای طرح معرفی و اطلاع رسانی و تبلیغات طرح توسط سازمان ها در سطح شهرستان انجام شود.

طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در قالب تفاهم نامه مشترک بین معاونت اشتغال و کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جهاد دانشگاهی کشور اجرایی می شود، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کارفرما و ناظر بر اجرای طرح در استان و جهاد دانشگاهی مجری آن است.