شایستگی عمومی برخی مدیران استان‌های آذربایجان‌شرقی، غربی و اردبیل ارزیابی شد
يکشنبه, آبان 11, 1399 by مدیر سایت جهاد دانشگاهی

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجانشرقی، مهندس اکبر اسمعیلی، معاون آموزشی سازمان جهاددانشگاهی استان در این خصوص گفت: شایستگی ترکیبی از ویژگی‌ها و قابلیت‌های اساسی افراد است که به عملکرد موثر و اثربخش آنها مطابق با استانداردهای مورد انتظار منجر شده و می‌تواند کیفیت رفتار و عملکردشان را در حیطه وظایف و شرح شغلی آنها پیش بینی کند.

وی ادامه داد: کارکنان شایسته قادرند دانش، نگرش، مهارت و تجارب شان را در بستر شغلی خود تعمیم دهند. چنین قابلیتی می تواند ریسک پذیری و توان انطباق و سازگاری آنها را با تغییرات به طور بالایی تقویت کند.

اسمعیلی، اظهار کرد: دانش، مهارت و تجربه کاری از جمله ویژگی‌های مدیران شایسته در دستگاه می‌باشد که باعث پیشبرد اهداف سازمانی می‌گردد.

معاون آموزشی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی ادامه داد: کانون ارزیابی و توسعه شایستگی مدیران یکی از کارآمدترین روش‌ها برای احراز شایستگی مدیران است که در سال‌های اخیر برای سنجش شایستگی مدیران دولتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: در این راستا کانون ارزیابی و توسعه شایستگی جهاددانشگاهی به عنوان مرکز مجاز اقدام به برگزاری کانون‌های مختلف برای وزارتخانه ها و سازمانها در سطح استانهای مختلف کرده و با توجه به گستره ملی این نهاد بستر لازم برای سنجش شایستگی مدیران را فراهم کرده است.