اشتغالزایی ۳۳۰ نفر از بانوان سرپرست خانوار با اجرای طرح توانمندسازی در آذربایجان شرقی
پنجشنبه, آبان 08, 1399 by مدیر سایت جهاد دانشگاهی

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، مهندس اکبر اسمعیلی، معاون آموزشی سازمان جهاددانشگاهی استان روز پنجشنبه، 8 آبان ماه در جلسه مشترک نمایندگان امور بانوان و خانواده استانداری و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان جهاد دانشگاهی استان اظهار کرد: این افراد  از طریق ۲۹ پیشران فعال به اشتغال رسیده‌اند.

وی با بیان اینکه  ۷۲ فروشگاه‌ آنلاین در استان برای پیشران‌ها ایجاد شده است، گفت: اطلاعات کامل افراد و پیشران ها وارد سامانه inhb.ir شده است.

بر اساس این گزارش، طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار مبتنی بر الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی در آذربایجان شرقی به کارفرمایی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری اجرا می‌شود که ناظر این طرح وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مجری آن معاونت آموزشی جهاددانشگاهی است.

در این جلسه آمار و اطلاعات زنان سرپرست خانوار استان مورد بررسی قرار گرفت و معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان عملکرد طرح را در استان تشریح کرد..

اطلاعات کامل افراد و پیشران ها وارد سامانه inhb.ir شده و در ادامه مقرر شد از پیشران‌های استان بازدید به عمل آید..