سامانه آموزش های مجازی جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی راه‌اندازی شد
سه شنبه, ارديبهشت 16, 1399 by مدیر سایت جهاد دانشگاهی

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی، اکبر اسمعیلی معاون آموزشی سازمان جهاددانشگاهی استان روز سه شنبه، 16 اردیبهشت‌ماه گفت: با توجه به نیاز کنونی دانشجویان، دانش آموزان و کارکنان سازمان‌ها و ادارات در شرایط کنونی پیش آمده از ویروس کرونا سامانه آموزش‌های مجازی جهاددانشگاهی (امجد) به صورت کشوری راه اندازی شده است.

وی ادامه داد: این سامانه قابلیت آموزش مجازی، تشکیل جلسه، کنفرانس های علمی بصورت تصویری، صوتی با اشتراک گذاری فایل‌های مورد تدریس استاد، تخته کلاسی وجود دارد و تعداد 100 نفر بصورت همزمان می توانند در کلاس حضور داشته باشد.

معاون آموزشی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، خاطرنشان کرد: حضور و شرکت در کلاس مجازی با استفاده از تلفن همراه، لب تاپ، تبلت و کامپیوتر شخصی با حداقل پهنای باند MG 2 از مزایاب این سامانه است.