پیام تبریک رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی به مناسبت هفته معلم
جمعه, ارديبهشت 12, 1399 by مدیر سایت جهاد دانشگاهی

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، متن پیام دکتر جعفر محسنی به شرح زیر است:

فرارسیدن ۱۲ اردیبهشت سالروز شهادت استاد شهید آیت الله مرتضی مطهری (ره) و آغاز هفته معلم، یادآور جایگاه والای علم و معرفت و مقام والا معلم در تفکر دینی اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و شکوه و عظمت مردان و زنان فرهیخته‌ای است که در تاریخ پرافتخار این سرزمین، در حریم مقدس دانشگاه و مدرسه و فضای آسمانی تعلیم و تربیت زیباترین جلوه‌های عشق و ایثار را به تصویر کشیده‌اند.

در ادامه این پیام آمده است: بی‌شک ترویج دانش و بینش در میان نخبگان وظیفه ای خطیر و ارزشمند است که آثار آن در پیشرفت و سربلندی میهن عزیزمان به وضوح مشهود است.

اینجانب ضمن تبریک هفته بزرگداشت مقام معلم، به پیشگاه همه اساتید، مربیان و فرهنگیان فرهیخته کشور و استان آذربایجان‌شرقی ادای احترام می‌کنم و توفیق این عزیزان را در تربیت نسلی متخصص، متعهد، کوشا و خلاق از درگاه خداوند سبحان خواستارم.