تعطیلی مراکز آموزشی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی تا ۱۵ فرودین ماه سال ۹۹
دوشنبه, اسفند 19, 1398 by مدیر سایت جهاد دانشگاهی

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی ، مهندس اکبر اسمعیلی معاون آموزشی سازمان جهاددانشگاهی استان، گفت: با توجه به احتمال ابتلا به بیماری و به دلیل اهمیت موضوع و ضرورت پیشگیری از بیماری کرونا و حفظ سلامتی فراگیران  مراکز آموزش این سازمان تا روز 15 فروردین ماه سال آینده تعطیل و کلیه دوره‎های آموزشی حضوری لغو شده است.

وی افزود: با توجه به بستر آموزش‎های مجازی جهاددانشگاهی، برنامه‎ریزی‎های لازم برای برگزاری دوره‎های آموزشی غیرحضوری و مجازی صورت گرفته که به کلیه فراگیران اطلاع رسانی خواهد شد.
اسمعیلی، اضافه کرد: همچنین با توجه به بخش‎نامه‎های صادره از طرف وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی(ستاد ملی کرونا) کلیه مراکز آموزشی این سازمان برای حفظ ایمنی و سلامت فراگیران ضدعفونی شدند.

معاون آموزشی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، خاطرنشان کرد: شروع فعالیت‎های آموزشی این سازمان متعاقباً به اطلاع فراگیران خواهد رسید.