شایستگی عمومی برخی مدیران استان های آذربایجان شرقی و اردبیل ارزیابی شد
چهارشنبه, بهمن 16, 1398 by مدیر سایت جهاد دانشگاهی

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، دکتر جعفر محسنی رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی در این خصوص گفت: شایستگی‌ها مجموعه توانایی‌ها و ظرفیت‌هایی هستند که شخص را قادر می‌سازند تا در چارچوب محدودیت‌های درون و برون سازمانی در ایفای نقش و وظایف کاری خود عملکرد مطلوب داشته باشد به علاوه آن ها تضمین‌کننده موفقیت سازمانی نیز هستند. شایسته‌سالاری یکی از ارکان توسعه پایدار در کشورهای مختلف است که به همین منظور مکانیزم‌های مختلفی در کشورهای توسعه یافته مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: کانون ارزیابی و توسعه شایستگی مدیران یکی از کارآمدترین روش‌ها برای احراز شایستگی مدیران است که در سال‌های اخیر برای سنجش شایستگی مدیران دولتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

محسنی، اضافه کرد: در این راستا کانون ارزیابی و توسعه شایستگی جهاددانشگاهی به عنوان مرکز مجاز اقدام به برگزاری کانون‌های مختلف برای وزارتخانه ها و سازمانها در سطح استانهای مختلف کرده و با توجه به گستره ملی این نهاد بستر لازم برای سنجش شایستگی مدیران را فراهم کرده است.