شهدای 27 دیماه دانشگاه تبریز نباید فراموش شوند
چهارشنبه, دي 25, 1398 by مدیر سایت جهاد دانشگاهی

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آل هاشم نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی روز چهارشنبه 25 دیماه در همایش علمی شهدای 27 دیماه در سالن اجتماعات جهاددانشگاهی استان با بیان این‌که حادثه‌ی تلخ هواپیمای مسافربری، ملت ایران را غمگین کرد، گفت: این حادثه، باعث شد دشمن از این موضوع بیشتر بهره‌برداری کند البته اصل موضوع بسیار تلخ است؛ چرا که در این حادثه نخبگان کشور نیز حضور داشتند.

وی خاطرنشان کرد: انتظار داشتیم علل این حادثه در همان روز اول به اطلاع مردم برسد ولی نتایج بررسی‌های کارشناسی باعث شد دو روز با تاخیر اعلام شود، ولی باید صداقت مسئولان ذی ربط را تحسین کنیم که اصل ماجرا را با کمال شهامت توضیح داده و از مردم عذر خواهی کردند.

حجت الاسلام آل هاشم، اظهار کرد: بسیار خوشحال هستیم که امسال ۲۷ دی ماه، سالروز شهدای دانشکده‌ی فنی دانشگاه تبریز با همت جهاددانشگاهی به صورت علمی برگزار شد، به جزمراسمی که به مناسبت سالگرد شهدای 27 دی ماه همه ساله برگزار می‌شد، این جلسه نیز به صورت علمی برگزار شد.

امام جمعه تبریز، افزود: هر چه قدر بتوانیم از شهدای ۲۷ دی ما یاد کنیم باز هم جا دارد، نباید هیچ وقت شهدا به ویژه شهدای دانشجویان دانشکده‌ی فنی دانشگاه تبریز را فراموش کنیم. شهدای دانشجو در دوران حساس که در کارگاه کار می‌کردند، افراد معمولی نبودند بلکه نخبگان و برجستگان بودند که فعالیت‌های چشمگیری انجام می‌دادند که توسط عوامل نفوذیف گرا داده شد و در حین انجام عملیات مورد بمباران رژیم بعثی قرار گرفتند.

وی با انتقاد از برگزاری دو مراسم جداگانه‌ به منظور گرامیداشت شهدای 27 دی، تاکید کرد: معتقدم برنامه‌های گرامیداشت شهدای 27 دی ماه، باید به صورت مشترک توسط دانشگاه تبریز و جهاددانشگاهی استان برگزار شود، تا همدلی و وحدت خود را نشان دهند.