همایش علمی "شهدای 27 دی" در دانشگاه تبریز آغاز به کار کرد
چهارشنبه, دي 25, 1398 by مدیر سایت جهاد دانشگاهی

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، همایش علمی شهدای 27 دی ماه بمباران کارگاه فنی دانشگاه تبریز و جهاد دانشگاهی، با حضور جمعی از مسئولان، خانواده های شهدا و دانشگاهیان در سالن اجتماعات جهاد دانشگاهی در دانشگاه تبریز آغاز به کار کرد..

دکتر جعفر محسنی رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی در این مراسم، اظهار کرد: سال‌های بسیاری از واقعه ۲۷ دی می‌گذرد و همه ساله صرفا مجلس ترحیم و بزرگداشت برای شهدای این روز برگزار می‌شد، اما امسال به این مجلس وجهه علمی داده‌ایم، چراکه باید این وقایع ماندگار شده و به طور مکتوب و علمی به دست آیندگان برسد.

وی با تاکید بر این‌که در نتیجه این همایش علمی "واقعه ۲۷ دی و خاطرات شهدای این روز" در قالب کتاب و مجله منتشر خواهد شد، افزود: این وقایع باید منتشر شود تا نسل آینده بدانند که دانشگاه تبریز، روزی مرکز اتصال صنعت و علم بوده است. چیزی که امروز حلقه مفقوده در دانشگاه‌هاست.

دکتر محسنی، با تاکید بر نقش پیشگام دانشگاه تبریز در عرصه‌های مختلف و به ویژه در گام دوم انقلاب، اظهار کرد: در سال‌جاری سنگ بنای این همایش علمی را گذاشتیم و طی سال‌های بعد نیز تداوم خواهد داشت تا واقعه ۲۷ دی بصورت علمی در جامعه تبیین شود.

تبیین وقایع روز 27 دی ماه، بازخوانی نقش دانشگاه تبریز و جهاد دانشگاهی در دوران دفاع مقدس، نقش تفکر جهادی در اقتصاد دانش بنیان، شناخت مبانی معرفتی-ارزشی شهدای دانشگاه و نقش آن در تحقق اهداف بیانیه گام دوم انقلاب، راهکارهای الگوپذیری دانشگاهیان از سبک زندگی شهدا و جایگاه دانشگاه و دانشگاهیان در نهادینه کردن فرهنگ مقاومت، ایثار و شهادت از جمله محورهای این همایش است.

براساس این گزارش؛ در سال 1365 راه اندازی و مدیریت کارگاه فنی دانشگاه تبریز در ساعات غیر درسی برای تولید مهمات جنگی و خوداتکایی در تولیدات استراتژیک بر عهده‌ی جهاد دانشگاهی واحد آذربایجان شرقی بود که در 27 دی ماه همان سال با بمباران رژیم بعثی عراق، 22نفراز دانشجویان دانشگاه تبریزو پرسنل جهاد دانشگاهی به مقام والای شهادت نائل و 7 نفر نیز جانباز شدند.