کد مطلب : 109  |   تعداد نظرات: 0   |   تعداد بازدیدها: 76   |   تاریخ درج: دوشنبه, دي 02, 1398   |   ساعت: 12:00 ق.ظ   |   منبع / نویسنده مطلب: مدیر سایت جهاد دانشگاهی

همایش توسعه تعاونی‌های دانشجویی و دانش بنیان در دانشگاه تبریز برگزار می‌شود

رئیس پژوهشکده توسعه و برنامه ریزی جهاددانشگاهی، گفت: در راستای توسعه تعاونی‌های دانشجویی و دانش بنیان، با همکاری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همایش یک روزه توسعه تعاونی های دانشجویی و دانش بنیان در دانشگاه تبریز برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، دکتر نجف قراچورلو رئیس پژوهشکده توسعه و برنامه ریزی جهاددانشگاهی گفت: این همایش با هدف آشنایی دانشجویان با تجربیات کارآفرینان برتر تعاونی‌های دانش بنیان، بستر سازی و حمایت جهت تشکیل تعاونی های دانشجویی و دانش بنیان، ارائه ایده‌های دانشجویان و کارآفرینان برگزار می‌شود..
وی افزود : برگزاری پنل تخصصی چالش‌ها و راهکارهای توسعه تعاونی های دانشجویی  و دانش بنیان از دیگر برنامه های این همایش است.
دکتر قراچورلو، تصریح کرد: شرکت های تعاونی دانش بنیان و دانشجویی به شرکت هایی اطلاق می شود که دانشجوها و فارغ التحصیلان دانشگاه ها و متخصصین هسته اصلی آن را تشکیل می دهند و عامل اصلی ایجاد درآمد در آنها دانش است.
لازم به ذکر است این همایش روز سه شنبه 3 دی ماه جاری از ساعت 9 الی 13 در محل سالن کنفرانس دانشکده برنامه ریزی و علوم محیطی دانشگاه تبریز ( دانشکده علوم انسانی سابق ) برگزار می شود و به دانشجویان و شرکت کنندگان در همایش گواهی حضور ارائه خواهد شد..