کد مطلب : 107  |   تعداد نظرات: 0   |   تعداد بازدیدها: 117   |   تاریخ درج: شنبه, آذر 23, 1398   |   ساعت: 11:43 ق.ظ   |   منبع / نویسنده مطلب: مدیر سایت جهاد دانشگاهی

دانشجویان غیر ایرانی با جاذبه‌های تاریخی بازار تبریز آشنا شدند

به همت مرکز گردشگری سهند معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، جمعی از دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه تبریز با جاذبه‌های تاریخی بزرگترین بازار سرپوشیده جهان آشنا شدند .

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، احدحاجی بلند، معاون فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان، اظهار کرد: هدف از برگزاری این اردو، آشنایی دانشجویان غیرایرانی دانشگاه تبریز با تاریخ و میراث فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی بازار تاریخی تبریز به عنوان بزرگترین و زیباترین بازار سرپوشیده و سنتی جهان بود.

وی افزود: در این اردو 30 نفر از دانشجویان غیرایرانی دانشگاه تبریز با راسته‌ها، تیمچه‌ها، دالان‌ها و سایر بخش‌های این بازار تاریخی آشنا شده و توسط راهنمای مجرب گردشگری اطلاعات جامعی از وضعیت بازار تبریز کسب کردند.

بر اساس این گزارش، مرکز گردشگری سهند وابسته به معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان با هدف ارتقای فرهنگ گردشگری در دانشگاه‌ها با اخذ مجوزهای لازم از دفتر مرکزی جهاددانشگاهی ایجاد شده و به ایفای نقش در حوزه گردشگری می‌پردازد.