کد مطلب : 103  |   تعداد نظرات: 0   |   تعداد بازدیدها: 52   |   تاریخ درج: شنبه, آذر 02, 1398   |   ساعت: 12:39 ب.ظ   |   منبع / نویسنده مطلب: مدیر سایت جهاد دانشگاهی

بهره مندی بیش از ۶۰۰۰ دهیار و کارشناسان از دوره های آموزشی جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی

معاون آموزشی سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی گفت، بر اساس قرارداد آموزشی منعقدشده با اداره کل امور روستایی و شوراهای استانداری آذربایجان شرقی ۶ هزار و ۴۶۳ نفر از دهیاران و کارشناسان دهیاری های استان از دوره های آموزشی جهاددانشگاهی بهره مند می شوند.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، مهندس اکبر اسمعیلی معاون آموزشی سازمان جهاددانشگاهی استان، گفت: آموزش دهیاران به‌عنوان مدیران روستایی، نقش مهمی در توسعه روستایی خواهد داشت و سبب می‌شود تا دهیاران بتوانند متناسب با شرح وظایف محوله، به طور مؤثر فعالیت‌‌‌هایشان را ادامه داده و بر کارایی خود بیافزایند.

وی با بیان اینکه دهیاران اصلی‌ترین ارکان مدیریت روستایی شناخته می‌شوند افزود: ارائه آموزش‌های مناسب به این دهیاران می‌‌تواند علاوه بر اینکه در ارتقا سطح آگاهی شغلی آنها موثر باشد بلکه دهیاران می‌توانند با به کارگیری این آموزش‌ها در محیط کاری، ضمن ایجاد فرصت‌های جدید از بروز مشکلات ناخواسته نیز جلوگیری کنند.

اسمعیلی اظهار کرد: اولین مرحله آموزش دهیاران با عنوان مفاهیم و ساماندهی صنایع دستی روستایی از هشتم آبان ماه جاری در شهرستان های استان شروع شده و تا چهارم آذرماه ادامه خواهد یافت.

معاون آموزشی سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی، خاطرنشان کرد: طبق قرارداد منعقده با اداره کل امور روستایی و شوراهای استانداری آذربایجان شرقی 6 عنوان دوره آموزشی برای دهیاران در نظر گرفته شده که به ترتیب اولویت برای دهیاران استان برگزار خواهد شد.