کد مطلب : 101  |   تعداد نظرات: 0   |   تعداد بازدیدها: 145   |   تاریخ درج: شنبه, آذر 02, 1398   |   ساعت: 12:00 ق.ظ   |   منبع / نویسنده مطلب: مدیر سایت جهاد دانشگاهی

جشنواره تئاتر دانشجویی آذربایجان‌شرقی برگزار می‌شود

ششمین جشنواره تئاتر دانشجویی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی آذربایجان‌شرقی اسفندماه با همکاری دانشگاه‌های استان در تبریز برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، امیرعلی گل‌محمدی، دبیر ششمین جشنواره تئاتر دانشجویی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی استان امروز، دوم آذرماه در جمع خبرنگاران گفت: به‌منظور ارتقای سطح تئاتر دانشجویی، جهاد دانشگاهی آذربایجان‌شرقی با همکاری دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی استان اقدام به برگزاری ششمین جشنواره تئاتر دانشجویی می‌کند.

وی اضافه کرد: آداب، رسوم و باورهای بومی و محلی، حقوق شهروندی، زندگی و فرهنگ دانشجویی، دانشجو و آسیب‌های اجتماعی، دانشجو و فضای مجازی، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و حمایت از رونق تولید از محورهای آثار در این جشنواره است.

گل‌محمدی، گفت: این جشنواره در دو بخش مسابقه و جنبی برگزار می‌شود که بخش صحنه‌ای آن به‌صورت رقابتی و بخش جنبی به شکل غیر رقابتی برگزار خواهد شد.

دبیر جشنواره تئاتر دانشجویی آذربایجان‌شرقی، بیان کرد: با توجه به درخواست برخی از دانشگاه‌ها مدت ارسال آثار به جشنواره تا 7 آذرماه امسال تمدید شده و علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را در سه نسخه به دبیرخانه جشنواره واقع در دانشگاه تبریز، سازمان جهاددانشگاهی استان، معاونت فرهنگی ارسال و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۳۳۳۳۹۷۱۱ تماس بگیرند.